Joo, epäonni jatkui urheillessakin.

Onnistuin hajottamaan väliaikaisesti erään urheilulaitteen, sen sai kyllä helposti korjattua mutta siitä kuului niin iso räkspum että ainakin yksi personal traineri tuli kyselemään tiukkoja. Huomasin että innokas harjoitteluni oli vienyt minulta kyvyn vastailla yksinkertaisiin kysymyksiin ja sain ilokseni kuunnella sitä mystistä soperrusta, mikä suustani suolti. Trainerin ilme kertoi kaiken, sellaista hämmennystä ja ymmärtämisen yrittämisestä kurttuuntunutta otsaa saa harvoin ihailla. Itsekin ajattelin siinä höpöttäessäni että "voi herranjesta sano nyt jo se asia ja ole hiljaa, kaikkihan sulle kohta nauraa".

Tämän lisäksi suihkutiloissa oli saippua-annostelijoissa jotain häikkää, kolmannen suihkuvaihdon kohdalla päätin vain julmasti pysytellä valinnassani ja sain kuin sainkin lopulta saippuaa koko jakelijasta työntämällä sormeni syvälle annostelijan sisään niin, että sisällä ollut saippua-astia nousi ja saippua valui sitten annostelijan raoista ja lokosista käsiini. Tästäkin lähti kauhea kolina ja pauke, mutta se oli jo tuttua näin vanhalle häirikölle.

Nyt en enää tee mitään muuta tänään, kuin istu persauksellani ja vältä kaikkia tekemisiä jotka saattaisivat mennä pieleen. Veikkaan, että siitä tulee hankalampaa kuin uskonkaan.