Tiedättekö, mikä on tähän asti kätevin proteiinipatukka?

Minä tykkään ehdottomasti eniten QNT:n Delicious Protein Quality Bar:sta, suklaa tietenkin koska suklaasyöppönä koen sen helpoimpana syötävänä, en niin välitä kaikenlaisista kuivattujen hedelmien sattumista että innostuisin syömään niitä marjapatukoita. Olen siis kokeillut kaikenlaisia suklaapatukoita, joita olen sitten mutustellut pahimmillaan naama irveessä yökötysreaktiota vältellen.

Mutta ihan ehdottomin on kyllä tämä, pieni patukka jossa on paljon proteiinia. Maistuu hyvältä (tai ei ainakaan pahalta), ei sisällä paljon hiilareita tai rasvaa, ei ole liian suuri, ei liian kallis (n. 1,50 kpl) ja sitä saa ainakin Kampin supermarketista. Ei ole mitään järkeä ostaa 60 gramman kakkapatukoita joissa on sama määrä proteiinia. Varsinkin kun suklaan sekaan heitetty raastettu appelsiininkuori tekee syömisestä vähän epämukavaa. Niin ja ei ole pähkinää! Se on näin pähkinäallergikolle hyvä juttu.

Lisäksi voisin vinkata että mikäli masentaa, syö Biovitan E-EPAA, sillä vaikka Möllerit sun muut kalaöljyt ovatkin kätevästi käsillä ja ehkäpä halvempiakin, saat silti parhaat kalaöljyt juurikin tuosta, kun se on sitä ehtaa tavaraa. Möllerissä on kalaöljyn lisäksi valikoima vitamiineja, joten kalaa saa parhaiten erikseen otettuna. Minulla on taipumusta masentuneisuuteen, jonka vuoksi puputtelen sitten 1000mg Tri Tolosia päivässä ja kyllä niistä on ollut apua. Ainakin minun mielestäni.

Niin ja se on aina hyvä muistaa, että suomalaisen tulee huolehtia myös siitä, että D-vitamiinia tulee otettua. Meillä ei aurinkoa pahemmin näy, niin D-vitamiinin puutos on hyvin yleinen oire meikäläisillä. D-vitamiini nostaa myös mielialaa, sekä vaikuttaa niin yleisvireyteen että myös luiden vahvistumiseen, sillä kalsiumilla ei tee mitään ilman D-vitamiinia.