Kävin tänään viemässä kortin Elixiaan. Kirjoitin siihen että Kiitos kortista, nähdään perjantaina! Saa nähdä minkälaisen reaktion se saa aikaan, ainakin vastaanottotyttö oli hieman hämmentynyt.

Kävin myös kaupassa hakemassa mustaa hikinauhaa, hukkasin meinaa omani ja se on tylsää se. Ei missään! Siellä sitten kahlattiin samojen pikkuisten ihmisten paitojen ja housujen keskellä, oli vaikka minkä sorttia ja merkkiä mutta kun minua ei kiinnosta kantaa minkään snoukkagurun nimeä otsassani, en päätynyt ostamaan mitään nauhaa. Kaikki ilmeisesti menee merkin ja koon mukaan - jos et mahdu normeihin, olet ilman.

Lisäksi väsymysahdistuskiukutus jatkui ihan tähän iltaan asti, ehkä tuo lihasten kipeytymisen jatkaminen sai jotkin solut minussa niin vihaisiksi että ne rupesivat kiljumaan ja suutuin itsekin. On se ehkä ihan hyvä pitää huominenkin taukopäivänä, kun tälle päivälle suunniteltu tunti peruuntui. Voin sitten tarpeen mukaan mennä lauantaina taas Afroon ja sunnuntaina Paceilemaan, vaikka se Afro olikin melko raivostuttava osaltaan. Se oli ainakin simppeli, jos ei muuta.

Mutta hyvin tämä on lähtenyt käyntiin ja vähän oli tänään sellainen olo, että jotain puuttuu kun ei käynyt missään hyppimässä. Kun siitä vaan nyt osaisi nauttia jatkossakin, eikä kävisi niinkuin aina uusien juttujen kanssa - into laantuu ensimmäisen viikon tai kahden jälkeen. Paree ois, ettei kun kerran on PeeTeet ja kaikki hankittu. Onneksi se poika on sentään nätti, ei sitä jaksaisi rumaa kattella puoli vuotta putkeen.