Terve taas. Päätin kaikesta soutamisesta ja huopaamisesta huolimatta säilyttää blogini täällä Vuodatuksen alla, eiköhän se ole järkevintä niin kun omien sivujeni kanssa tulen aika ajoin säätämään kaikenlaista. Ei se ulkonäkö vaan sisältö.

Minulla on ollut viime viikot aika huono tuuri urheilun kannalta. Kesäkuun alettua, samalla hetkellä kun saavuin perille Pohjois-Suomeen, tunsin kurkussani vihlaisun ja sain pitkästä aikaa oikein lahjakkaan flunssan. Tämä flunssa kesti koko viikon ja kun kotiin palatessa sain seuraavat viikot nauttia paahtavasta kuumuudesta (josta en pahemmin nauttinut), koin oloni varsin heikoksi ja jälkitautiseksi. Kolmannen sairasviikon tullessa täyteen kävin lääkärissä ja sain sitten antibiootit sekä urheilukiellon. Tämän jälkeen lähdin viikoksi mökille ja sain aikaan selkäsäryn, joka on vetänyt minut kyyryyn ja saanut aikaan sähköimpulsseja hermoissa niin, etten voi kävellä tai istua. Olen napsinut kipulääkkeitä kuin karkkia ja yrittänyt rentouttaa selkää ettei se jumahtaisi vielä pahemmin. Tätä iloa on nyt kestänyt parisen viikkoa, enkä siis ole päässyt urheilemaan noin kahteen kuukauteen. Nyt huomaan olevani siinä tilassa kun urheilu ei maistukaan hyvältä ja laiskottaa ja kyllästyttää. Helteetkin loppui ettei niitä voi käyttää tekosyynä. Olen kuitenkin vielä alle 100 kiloa ja nyt on tarkoituksena työstää pois se jäljelle jäänyt 20 ylikiloa.

Ei se lopulta ole kovin vaikeaa, kunhan vaan pääsee liikkeelle. Mutta se ensimmäinen askel.. Se on raskas. Naurettavaa kyllä.