Tein muuten rahkaakin kunnolla, kiitos kaunis hienoista vinkeistä:

Neea kirjoitti 21.09.2009 - 10:03
Hyvä vinkki rahkan makeuttamiseen on laittaa fun light tiivistettä pari lusikkaa. Se on sokeritonta ja makeuttaa mukavasti. Toki sen kanssa voi vielä laittaa marjoja, mutta ainaki ite tykkään ihan sellaisenaan!

Mikri kirjoitti 21.09.2009 - 11:17
Alkuun rahkan makuun voi totutella esim sekoittamalla purkillisen rahkaa ja purkillisen rasvatonta jogurttia tai ananasmurskaa keskenään. Helppoa, nopeaa ja edelleen myös kevyttä. Makeutusjauheet ovat myös ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Itse olen nyt innostunut yhdistelmästä rahka + ripaus vanilja canderellaa + tuore persikka paloina. Nam!

Itse tein rahkani näinnikkästeen notta iso kulho (kokeilin jo pientä ja tapahtui pieni ylivyörymä) ja kaadoin sinne kaikki rahkani mitä oli, puolitoista Valion isoa rahkatörppöä eli noin 750g rahkaa. Lurautin kokeen nimissä sinne hieman maitoa ennenkuin hoksasin että olin ostanut sittenkin sitä vadelman makuista Fun Lightia (ostin myös mango appelsiinin, siitä tulee hyvää kun iskee paloiteltua appelsiinia joukkoon) ja lurauttelin sitten sitä sinne mukaan. Kaiken kruunuksi heitin joukkoon 500g tuoreita vadelmia, jotka ostin Stockmannin Herkusta superhinnalla. Maustin vielä Fun Lightilla ja jätin hieman sitä rahkan omaa happamuutta vielä makuun ja avot. Oli meinaa hyvää!

Suosittelen erittäin lämpimästi nyt että juoksette toreille ja marketeille ja metsään sekä kannatte kotiin jos vaan mahdollista, kaikki maailman marjat ja hedelmät ja pistätte talteen. Pidetään rahkatalvi. Harmittaa vaan etten tätä rahkajuttua keksinyt kesällä kun marjoja vielä riitti!