Olen mitä luultavammin kulkenut viime aikoina jossakin masennuksen suvannossa - tietenkin olo on ollut tilanteen vuoksi ahdistunut mutta pääasiassa se on näkynyt apaattisuutena. En ole kirjoittanut mitään minnekään ja minä olen sentään tunnetusti blogaushirmu. Tilanne on mietityttänyt itseänikin, mutta nyt tuntuu että asiat alkavat helpottaa.

Olen saanut elämääni uutta potkua, käsittelin päässäni asioita ja olo keveni kummasti, nyt sitten mennään suu leveässä virneessä eteenpäin. Eilen lähdin istumaan iltaa tyttökavereideni kanssa ja kaikkien tapojeni vastaisesti viivyin baanalla kolmen baarin kautta aamukolmeen asti. Kun erehdyin ystävieni nähden merkkaamaan ruokapäiväkirjaani syömiäni asioita (treinerisetä käski kirjoittaa kellonajatkin ylös) niin nyt päiväkirjassani on kirjoitettuja viestejä miehelle. Mahtaa olla eksoottista kun seuraavan kerran menen sinne, vaikka normaalisti en kirjaa tälle näytäkään. Nyt vaan haluan itsekin nähdä sen ilmeen. Olen enemmän huolissani siitä, että paljastuu mitä kaikkea tulikaan illan aikana kulutettua.

Ongelma näet on liikkumisen suhteen se, että minulla ei paino tipu. Vaikka syön pelkkää proteiinia ja urheilen pitkin viikkoa, ei paino tipu mihinkään. Tosin on todistettua, että lihakset kasvaa ja ehkä kyse on vain siitä, että lihasmassa kompensoi pudonnutta painoa eikä se nyt tässä vaiheessa ole vielä niin kriittistä, mutta olisihan se ihan kiva että saisi jotain lukuja millä brassailla. Minun on lähiaikoina otettava kyllä nelosvaihde päälle ja ruveta treenaamaan likimain joka ilta, jos vaikka sitten irtoaisi kiloja. Lisäksi ottaisin mielelläni vatsan seudulle hieman kiinteytymistä koska vaikka vatsamakkarastani on lähtenyt massaa, on se silti kokoluokaltaan saman mittainen, pelkästään pehmeämpi.Adidas Clima LS-Motion 2

Mitä treenaamiseen tulee, olen huomannut todellakin edistystä sen suhteen. Aiemmin ylös revityt selkälihasliikkeet mennään nyt ikäänkuin lentämällä ja se laite, joka tuntui ehdottomasti kaikkein raskaimmalta, on oiva vaihtoehto vartin osioksi aerobista cardio-treeniä. Olen innostunut kulkemaan salilla ja vaihtelemaan mielivaltaisesti sen mukaan miten huvittaa, eri laitteiden välillä. Tapaan esimerkiksi kipaista juoksumatolle, kävellä vaikka 20 minuuttia reipasta vauhtia ja mahdollisesti vielä vauhtia lisäten aikaikkunan sisällä. Tämän jälkeen siirryn crosstrainerille, valitsen jonkin vaihtelevan ohjelman ja määritän ajaksi vaikka vartin. Seuraavaksi nojapyörää täydet 20 (se on tosi kiva laite ja maksimi on 20 minuuttia) ja vaikka hetki soutulaitetta sekä lihaskuntolaitteita ennen kuin takaisin juoksumatolle lopettelukävelyä varten.

Ostin tässä noin viikko sitten uudet kengätkin, merkkiä Adidas Clima LS-Motion 2. Eivät maksaneet hirvittävän paljon, ostin Stockmannilta 79 eurolla ja hyvää noissa kengissä on se, että ne on nätit, huomaamattomat, höyhenenkevyet ja mikäli kapea lesti ei haittaa, istuvat jalkaan kuin sukat. Tämän lisäksi tärkein ominaisuus tuon painotekijän lisäksi on pohjan vaimennukset kannassa ja päkijässä. Saa siis hyppiä ja rellestää ja jalat eivät saa tärinää ja tömähdyksiä. Tämä on siis ominaisuus, joka auttaa pitämään jalat elinvoimaisina jumppien läpi ja vie huomiota pois sellaiselta turhanpäiväiseltä voivottelulta. Saa oikeasti keskittyä siihen mitä tekee. Olen nyt viikon noita käyttänyt ja täytyy sanoa etten yhtään kadu ostosta, vaikkakin näin työttömyysuhan alla.

Joka tapauksessa, olen männäpäivinä treenaillut silti ahkerasti vaikka en ole asioita jaksanutkaan dokumentoida. Koska en muista enää tarkalleen kaikkia reippailukertojani, en ole supertarkka kuvauksissani, mutta voin sentään kertoa mitä muistan tehneeni.

PT 06 14/100: Selkä ja kädet -treeni 1h
15/100: Aerobinen Cardio -salitreeni 1h 15min
PT 07 16/100: Jalat ja vatsa -treeni 1h
17/100: Aerobinen Cardio -salitreeni 1h 20min
18/100: Aerobinen Cardio -salitreeni 1h 10min
PT 08 19/100: Kropan kattava yleistreeni 1h

Tosiaan joo, viimeksi tehtiin käsiliikkeitä ja muuta häppää, otettiin esimerkiksi puntti tuohon niskan taakse ja nostettiin sitä pään takaa ylös. Tehokas liike, olen oikein mielissäni, vaikkakin hiusten harjaamisesta on tullut ehdottomasti rankimpia kokemuksia lähipäiville. Olen tällä viikolla liikkunut vain kolmesti, joten yhdelle kerralle olisi vielä tilaa. Yritän tässä nyt miettiä jaksanko tehdä kolmen, neljän tunnin ekskursion kaupunkiin vai jäänkö kotiin hoitamaan kipeää aviomiestäni.