Tänään piti mennä salille. Enpä sitten mennyt. Ajattelin että menenpä juoksemaan. Alkoi väsyttää huonosti nukuttu yö. Ajattelin mennä torkulle. Huomasin ettei aika riitä. Olen herännyt klo 10 ja nyt olen onnistunut hukkaamaan koko päiväni aikomiseen. Aika lahjakasta. Pitää ottaa sitten sunnuntaina vahinko takaisin kun tälle viikolle on tullut liikuttua maanantaina salilla ja tiistaina juoksulenkillä. Lisäksi pesin eilen eli torstaina ison ikkunan sekä jynssäsin sohvan puhtaaksi. Puolitoista tuntia hyötyliikuntaa hiki otsalla ja kyllä siinä paloi kaloreitakin perustreenin verran.

Tänään aion herkutella Maraboun POLKA-levyllä, sillä vaikka en suklaata enää päivittäin söisikään, sallin itselleni aina uutuuksien testailun. Nyt alkaa kyllä olla aikamoinen nälkä ja odottelen tässä aviomiestä hakemaan että päästään Wappukaupoille uudella kauppakassiautolla.

Muistakaa ihmiset että toisinaan kaikkien velvollisuuksien ja kilopelkojen karistaminen itsekkään herkuttelun edestä on terveellisempää kuin stressi ja vahtiminen. Laihtumisessa ja terveellisessä elämässä ei ole kyse ääripäästä vaan tasapainosta, eikä kenenkään elämä ole terve ilman pientä juhlistamista silloin tällöin. Kohtuus, ihmiset, kohtuus. Huomenna voi sitten ottaa rauhallisemmin.

Pitäkää hauskaa!