Ensiksikin haluan kiittää erittäin hienosta palautteesta, jonka blogini on saanut osakseen. En voinut tätä projektia aloittaessani kuvitellakaan, miten paljon se koskettaisi myös muita ihmisiä ja vaikka en ole blogiani pahemmin mainostellutkaan, on se hiljalleen kehittänyt vankan lukijakunnan. Haluan tarjota teille jatkossakin arvokkaita ajatuksia elopainoon liittyen ja toivon, ettei blogin laatu laske vaakani lukeman myötä.

Siitä pääsemmekin pieneen ideaan, jonka sain. Koska minulla ei ole kokemusta kuin yhdestä elämänmuodosta, haluaisin hirvittävän paljon jakaa viisautta kaikille lukijoilleni myös muista ruumiintiloista, oli ne minkälaisia tahansa.

Kirjoita minulle minkälaista on olla juuri sen kokoinen kuin olet, hyviä ja huonoja kokemuksia, ajatuksia ja mitä vain mielessäsi liikkuu. Teksti voi olla niin pitkä tai niin lyhyt kuin haluat, eikä sen tarvitse olla mitenkään tunnistettavissa sinuun. Kyse ei ole siitä kuka kirjoittaa, vaan siitä miten se kokemus voi auttaa muita ymmärtämään.

Laita oma tekstisi minulle sähköpostilla osoitteeseen maraia (at) maraia.net. Listaan saamani tekstit blogiini.

Olisi todella hienoa, jos kertoisit minulle oman näkökulmasi. Mikään ajatus tai tunne ei ole arvoton tai turha.