Olen tässä viime päivinä stressannut kovasti ennakkotehtävistä ja lopun ajasta pään on täyttänyt torstaina koittava syntymäpäivä. Minä täytän 30 vuotta. Olen kolmekymppinen enkä ole koskaan tuntenut oloani näin hyväksi, terveeksi, vahvaksi ja kykeneväksi. Ihan suoraan sanottuna tämä on niin paljon parempi kuin se, että olisin tämän vaiheen elänyt kaksikymppisenä ja nyt sitä päättelisin. Mikäs siinä, ottaa vastaan uusi vuosikymmen, uusi elämänsuunta ja uusi vartalo. Ihanaa.

Tässä on siis ollut paljon mielessä miksi blogin kirjoittaminenkin on ollut todella tahmeaa. Tämän lisäksi en ole päässyt kirjautumaan vuodatus.nettiin, jonka vuoksi haluankin pahoitella viimeisimmälle lukijan tekstin lähettäjälle. Pieni viive, mutta postaan tarinasi heti tämän jälkeen.

Lähettäkää vieläkin minulle niitä tekstejä, osoite on maraia ät maraia piste net. Simppeliä, laita tekstisi ja postaan sen blogiin jotta muut voivat jakaa kokemuksesi. Eihän tässä ole mitään pointtia jos vain yksi tyyppi kalkattaa ajatuksiaan, rikkaus tulee jaetuista kokemuksista ja näkökulmista, eikä niitä ole yhdellä ihmisellä kovinkaan monta.